27th Science Week

17/11/2022 -

Ico_CTTC

The Catalan Foundation for Research and Innovation (FCRI – Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació) organizes this year, from 11 to 20 of November, the 27th Science Week, during which many events will be held in Catalonia. (news in catalan)

Un cop més el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya celebra la Setmana de la Ciència amb la disseminació i apropament de les telecomunicacions i la geomàtica a la ciutadania.

Com sabeu en el marc de la Setmana de la Ciència s’organitzen activitats de disseminació, tallers i jornades de portes obertes  arreu del territori català. Aquestes activitats s’adrecen a tots els públics i té com a objectiu apropar a la ciutadania la ciència i la tecnologia, així com fomentar les vocacions científiques entre els més joves.

Durant la setmana de la ciència el CTTC organitza una jornada de portes obertes la qual tindrà lloc el proper dijous 17 de novembre a la seu del CTTC, dins el Parc Mediterrani de la Tecnologia a Castelldefels, Edifici B4. 

Acollim principalment estudiants de graus formatius i de batxillerat per tal de presentar la nostra activitat i fomentar vocacions en les tecnologies de telecomunicació en particular,  i la recerca en general.

Durant la jornada els nostres investigadors presentaran alguns dels projectes punters en que estan treballant i també es podrà visitar els laboratoris i plataformes experimentals punteres del CTTC per al desenvolupament de xarxes, sistemes i dispositius de telecomunicació.

En un context on s’ha fet palès la manca de professionals en el sector de les telecomunicacions, motor imprescindible per a la digitalització de l’economia, el foment de les vocacions científiques i tecnològiques és fonamental. És per això que el CTTC reconeix la contribució dels seus investigadors per adreçar aquest repte.

Si voleu assistir cliqueu aquí per saber l’agenda de la jornada.

Link: Setmana de la Ciència 2022

Reserves: comunicacio@cttc.cat